αγαπητοι πελατεσ ειπαν για εμασ

Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις.
Διαχειριζόμαστε γρήγορα, έμπρακτα και αποτελεσματικά, κάθε αξίωση που προκύπτει από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

ΧΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Διευθυντής Υποκαταστήματος Θεσσαλίας ARGOTECH S.A -JOHN DEERE HELLAS

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας με τον κ. Γιώργο Παναγιωτίδη του γραφείου πωλήσεων του Απόστολου Θεοδωρίδη,η οικογένεια μου και εγώ αισθανθήκαμε μια ασφάλεια και μια εμπιστοσύνη άνευ προηγούμενου. Ήταν δίπλα μας σε όλα. Στην αποζημίωση της εγκυμοσύνης της συζύγου μου, σε όλες τις νοσηλείες των δύο ανήλικων παιδιών μου καθώς και σε ένα δύσκολο χειρουργείο που ακολούθησε. Ήταν πάντα εκεί από την πρώτη στιγμή, μέχρι το τέλος της διαδικασίας και της εκταμίευσης της όποιας αποταμίευσης δικαιούμασταν. Χάρις την πολύτιμη βοήθεια του όλα έγιναν γρήγορα , άμεσα και ξεκούραστα χωρίς να ταλαιπωρηθούμε καθόλου. Κ. Γιώργο Παναγιωτίδη...Σε ευχαριστούμε!!!

MΠAΛAMΠANH PENA

Τις θερμές μου ευχαριστίες στο γραφείο του Απόστολου Θεοδωρίδη, όπου με αμεσότητα σε επείγον πρόβλημα της κόρης μου, κανονίστηκε αμέσως η εισαγωγή σε κλινική και το επείγον χειρουργείο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Απόστολο που είναι πάντα δίπλα μας! Διότι επιπλέον και σε δική μου νοσηλεία, υπήρξε άμεση ανταπόκριση και αποζημίωση και όλα πήγαν υπέροχα.

PORTO VALITSA RESORT

Είναι πραγματικά αξιέπαινη, η προσπάθεια του κύριου Γιώργου Παναγιωτίδη, του γραφείου πωλήσεων του Απόστολου Θεοδωρίδη, να βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή δίπλα μας, όποτε και αν τον χρειαζόμαστε! Σε ακραία δύσκολες καταστάσεις για την επιχείρησή μας το 2017 και 2018, ανέλαβε να εξασφαλίσει για εμάς, μια αποζημίωση της τάξεως των 65.000€! Μέσα σε σχεδόν έναν μήνα τακτοποιήθηκε η αποζημίωση και καταφέραμε να ανοίξουμε για την σεζόν μας. Ο λόγος του είναι πραγματικά εγγύηση!

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Συνεργάζομαι χρόνια με τον Βαγγέλη Λούβαρη, του γραφείου πωλήσεων του κυρίου Θεοδωρίδη. Είναι επαγγελματίας και είναι ‘’πάντα εκεί’’. Στον Βαγγέλη βρίσκουμε με τον καλύτερο τρόπο, όλα όσα χρειαζόμαστε και όλα όσα ζητάμε. Πραγματικά έχει γίνει φίλος μας, όλα αυτά τα χρόνια και ανεπιφύλακτα τον προτείνω σε οποιονδήποτε θα χρειαζόταν μία ασφάλιση.

ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Ως μια μικρή ένδειξη εκτίμησης, θα ήθελα κύριε Λούβαρη, να σας ευχαριστήσω, για το γνήσιο εξατομικευμένο ενδιαφέρον, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό, που δείξατε και συνεχίζετε να δείχνετε τόσο προς εμένα όσο και προς άτομα του άμεσου οικογενειακού μου περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας, όλοι μας έχουμε ανάγκη από έναν άνθρωπο, αρωγό και συμπαραστάτη στις δύσκολες στιγμές. Τον ρόλο αυτό τον υιοθετήσατε επάξια!!! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΙΠΤΣΙΔΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ , Τεχνικός Διευθυντής ΣΑΡΙΚΟΣ ΑΕ

Ευχαριστώ την ασφαλίστρια κυρία Μούρκα Βασιλική από  το γραφείο του κυρίου Απόστολου Θεοδωρίδη όπου με αμεσότητα σε επείγον πρόβλημα υγείας της συζύγου μου, κανονίστηκε αμέσως η εισαγωγή σε κλινική της Θεσσαλονίκης και το επείγον χειρουργείο έγινε το ίδιο βράδυ  με απόλυτη επιτυχία! Ευχαριστώ την Interamerican και τους ανθρώπους της που στάθηκαν δίπλα μου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Επί πλέον χειρουργήθηκα και εγώ από το ομαδικό  ασφαλιστήριο  της Ιnteramerican της επιχείρησης που εργάζομαι  ΣΑΡΙΚΟΣ ΑΕ και όλα πήγαν υπέροχα! Βιώσαμε με τον καλύτερο τρόπο το αγαθό της ιδιωτικής ασφάλισης και το  πόσο θετικό είναι να στηρίζεσαι για ένα πρόβλημα της υγείας σου σε σοβαρούς επαγγελματίες και μία φερέγγυα Εταιρεία σαν την INTERAMERICAN.

ΧΑΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η εμπειρία μου με την Interamerican

Αφορμή για να γράψω για την εμπειρία μου με την Interamerican ήταν το πρόσφατο χειρουργείο του μικρού μου γιου και η αφαίρεση των αμυγδαλών του, στην προσπάθεια μας να λύσουμε ένα χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε αρκετά. Πάντοτε έλεγα ότι το σύστημα υγείας μας της χώρας πάσχει σε πολλά πράγματα. Πάσχει από υποστελέχωση, πάσχει από έλλειψη εφοδίων και υλικών, πολλές φορές πάσχει και από έλλειψη επαγγελματισμού ή και αδυναμία προσα-ρμογής κάποιων στο ρόλο που καλούνται να παίξουν. Πριν αποφασίσω να ασφαλίσω το γιο μου σε ένα πρόγραμμα υγείας είχα την πικρή εμπειρία ενός δημόσιου νοσοκομείου σε εφημερία, χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό, χωρίς ίχνος οργάνωσης, με αδυναμία διαχωρισμού των περιστατικών, με εξεταστήρια τα οποία απέχουν από αυτό που θα λέγαμε σύγχρονα, με κάθε λογής ανθρώπους να τριγυρνούν χωρίς έλεγχο ανάμεσα στα παιδιά και φυσικά με γραφειοκρατία. Με λίγα λόγια αυτό που θέλει να αποφύγει κάθε γονιός όταν αγωνιά για το άρρωστο παιδί του. Αυτό ήταν ένα ηχηρό καμπανάκι για μένα και τη σύζυγο μου για το πώς έπρεπε να αντιδράσουμε ως γονείς. Ασφάλισα το παιδί μου στην Interamerican στο πρόγραμμα medisystem, και πάντοτε έλεγα ότι τη μία φορά που τυχόν θα χρειαστεί θα έχουν πραγματικά κάνει απόσβεση τα χρήματα που έχω δώσει και θα δίνω στο μέλλον. Αντιμετωπιστήκαμε εμείς και το παιδί με ιδιαίτερη προσοχή όποτε απαιτήθηκε. Διαπιστώσαμε σε κάθε περίπτωση υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού από οποιοδήποτε μέλος της εταιρίας είτε αυτό είναι διοικητικό μέλος είτε ιατρονοσηλευτικό του δικτύου. Κάθε φορά που χρειάστηκε, μας κατεύθυναν όλοι σε κάθε βήμα για ότι απαιτούνταν. Σημαντικό γρανάζι σε όλο αυτό το μηχανισμό βέβαια αποτελεί ο ασφαλιστικός μου σύμβουλος, ο κύριος Λούβαρης Εύαγγελος ο οποίος κυριολεκτικά είναι κοντά μας σε κάθε στιγμή ακόμη και σε ώρες ακατάλληλες. Οι συμβουλές του και η καθοδήγηση του είναι σημαντική είτε αφορά ασφαλιστικά θέματα υγείας, είτε επενδυτικά θέματα, ασφάλειες ζωής κ.λ.π. Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς να κάνουν για τα παιδιά τους προγράμματα υγείας, γιατί ο χρόνος δείχνει ότι θα αποτελούν στο μέλλον το βασικό πυλώνα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το κράτος θέλει, αλλά δυστυχώς νοσεί και δεν μπορεί. Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο να διαβάσετε αυτές τις σκέψεις μου.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ “THE NORTH OF ENGLAND”

  Eυχαριστίες της Άννας Σαραφίδου,
  Office Manager της εταιρίας “The North of England P&I Association Limited” προς τον κ. Ευάγγελο Λούβαρη, ασφαλιστικό σύμβουλο που συνεργάζεται με το γραφείο του Απόστολου Θεοδωρίδη

  ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

  Previous
  Next
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ MANAGER ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  Διατηρούμε ικανοποιημένο το σύνολο των πελατών μας. Επειδή στο δικό μας γραφείο προτεραιότητα έχετε ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ!